15 November 2019

Promosi produk guna BLOG - 24 jam aktif di internet


Promosi produk guna BLOG


Jom buat promosi produk guna blog.

Pelbagaikan cara, supaya proses promosi aktif berjalan. Dengan blog, 24 jam di internet!
  • Yep, buat sharing di group facebook sudah..
  • sharing di wassap group pun sudah..
  • sharing di instagram pun sudah..
  • sharing di twitter pun sudah..

tak salah jika pelbagaikan aktiviti promosi. cuba blog juga….
Ok, prosesnya camana jika di blog? Apa yang bole dilaksana?
Anda boleh masukkan teks, imej, video,… jalinkan lagi dengan letak pautan media social sedia ada.
Susah ke senang? Senang je..  

Blog anda bakal jadi sumber rujukan kepada prospek yang berminat dengan produk

Anda ambil peluang ini. Blog anda bakal jadi sumber rujukan kepada prospek dengan produk yang anda tawarkan. Mereka seronok kerana di blog tersebut….
Mereka mudah faham produk anda melalui proses layari, baca, tatapi, hubungi anda. —– kini peluang jadi pelanggan cerah
Tak mustahil… mereka buat ‘sharing’ juga melalui button share di sana.
Ok ke? Insha-Allah tumbuh perasaan minat di hati yang memandang produk anda. Bagaimana anda bakal berjaya menarik hati, menawan mereka?
Ya usahakan melalui penerangan di blog….

Kenalkan produk tersebut melalui imej, teks.. video… pautkan tentang kelebihan, fungsi, testimoni..
dah ada semua ini? Ok… muatkan dalam satu blog.
Sesekali anda ada buat promosi terkini pun boleh update dalam blog…senang
Sesuai untuk anda peniaga produk, yang tawarkan servis pun boleh. Sebagai agen dropship, stokis…. jangan tangguh lagi. Ambil kelebihan ini segera.
Ok, jom bina blog, cth spt berikut..
Promosi produk guna BLOG

Ok, anda bole tempah dengan saya untuk mulakan sekarang. Jom tuan-puan. Kos Berpatutan...
  1. RM80 aje, tk smpai rm100 pun..
  2. bole bayar 2 kali (ansuran)
  3. cara guna blog pun diberitahu..
  4. ada diskaun utk tmphan kali ke seterusnya…
  5. utk kali ini, dpt free banner…
  6. Proses antara 1 hingga 3 hari sahaja. Lepas tu, blog anda dah bole guna…
Untuk tempahan Wassap saya
0134571019
Ziana

  
Insha-Allah. Alhamdulillah
Ya, Tak Mustahil dari Pelawat Blog, Mereka Jadi Pelanggan Anda. Sayang Jika Tak Mencuba. Hubungi Sekarang



1 comment:

Ziana Eunos said...

best ada blog ni macam2 boleh kita kongsi dan long term jua