2.9.18

Guna Ia Sebagai Media Pemasaran Juga!





Mempromosi Produk dan Servis? atau Anda Sekarang Join Dropship..??? Baiklah, Blog Merupakan Juga Salah Satu Medium Untuk Buat Sebaran Kepada Umum
Ya, walaupun aktif di media sosial seperti facebook, twitter, instagram atau sebagainya lagi... Tetapi apa salahnya juga kita memilikki blog .
BELUM TERLEWAT untuk ANDA MULAKAN, tetapi ANDA JANGAN TANGGUH LAGI!

Lihat Tawaran Semasa Dalam Banner Bawah Ni...dan baca sampai akhir...
Tambah lagi usaha hebohan dari hari ke hari... Lagipun, boleh letak / lampirkan pautan blog anda nanti di mana sahaja bagi membolehkan pelawat mengetahui tentang apa yang anda nak jual. Prospek menghubungi anda... dan tak mustahil mereka jadi pelanggan anda juga!
Bagaimana Nak Tempah Jika Nak, dan Mana Contohnya???...
Baiklah, kembali kepada tentang banner offer di atas ni, buat anda yang bertindak untuk mulai blog produk mahupun servis halal,.. SELAIN MLM, PELABURAN, SKIM CEPAT KAYA, YANG TAK TUTUP AURAT, boleh tempah jika berminat...
  1. Dapat 5 Banner Ads Free - Saiz Pilihan Anda. Custom Size...dalam pixel x pixel - Mungkin nak saiz 550x550 pixel untuk jadikan sebagai wall banner FB ...saiz 850x315 pixel untuk Fb cover.. dll saiz...
Anda boleh email atau whatsap kepada saya nanti sekiranya anda dah ready nak start...  Untuk Saya Hantar Contoh... dan Setelah itu, anda boleh maklumkan kepada saya untuk teruskan tempahan jika berminat...
Nak Papar Kat Mana Blog Ni Nanti?
  1. Letak di dalam signature mail boleh
  2. letak di status.. wall facebook, twitter..wassap...@ lain-lain..
  3. papar di profile mana-mana akaun media social..
  4. berkongsi dengan teman-teman... Anda share, dan tak mustahil mereka juga share link blog anda.
  5. di dalam iklan-iklan berbayar, mahupun iklan free
  6. dalam aplikasi chat online - whatsapp, telegram, we chat.
  7. Berkongsi di dalam forum-forum.. dll  tempat bersesuaian
  8. Submit blog ke search engine jangan dilupai...misalnya di google search engine..
Ya! Teknik marketing.... Semakin rajin update blog, makin rajin share blog.. insyaAllah semakin dikenalilah blog tersebut.
Boleh Update Sendiri X blog ni nanti?
Ya, Boleh...Cara akan diberitahu kepada anda. Peluang untuk anda mengarang dari masa ke semasa cerah. Buat posting-posting berbentuk teks, imej.. embed video link.. :) Anda boleh berkreativiti nanti... CMS editor yang tersedia di dalam blogspot... adalah satu kemudahan...
Rasa Berminat Untuk Mencuba Berblog ...? Boleh mulakan..dan boleh tempah.. jika nak..

http://naktempahblog.wasap.my/

Jika Anda Nak Belajar Pun Boleh. Diajar Secara Online... Nak Ke Nak? Rujuk FB Bawah Ni..
JOM MEMPROMOSI PRODUK / SERVIS GUNA BLOG❗❗SERLAHKAN 24 JAM SEHARI ---- 7 HARI SEMINGGU ---- SEPANJANG TAHUN... . ☑ X...
Posted by Upahbuatblog on Saturday, 23 June 2018

28.3.18

Design Banner Ads | Wall Banner | E-Flyer Murah-Murah

Khidmat Design Banner Ads | Wall Banner | E-Flyer Murah-Murah. RM50 sahaja 3 pcs. klik sini wassap saya (0195398981) untuk tempahan. 

Saiz dalam pixel X pixel.. custom saiz. Paparan screen bukan untuk printing. Boleh guna untuk paparan dalam media social media atau ruangan chat, blog, web forum @ lain-lain yang bersesuaian..

Insya-Allah, Anggaran 24-48 jam sahaja siap!. Format png @ jpg.. dan jika nak animation pun boleh (format gif) Jom deal...

nota khas : boleh tempah untuk produk mahupun servis halal,.. SELAIN MLM, PELABURAN, SKIM CEPAT KAYA, YANG TAK TUTUP AURAT, boleh tempah jika berminat...

Cth spt berikut

https://3.bp.blogspot.com/-zjWid7D__4c/WrneqQFaIbI/AAAAAAAAAbs/utVSvtLHRuUgXxYnjUe7slACHTE0WXmyQCLcBGAs/s1600/iklantelekungsolat.png

https://upahbuatblogspot.blogspot.my/2018/03/design-banner-ads-wall-banner-e-flyer.html

 tukar lantai lama kepada lantai baru - vinyl @ karpet kos murah. khidmat seluruh malaysia. Inspirasi Floor


Kereta Sewa Murah Shah Alam Dan Sekitarnya - One Car Rental

27.3.18

Berniaga di internet sekalipun berniaga di offline...

Berniaga adalah salah satu cara untuk dapatkan pendapatan lebih, #2kerja.. duit sampingan. Ramai juga  di antara kita yang memang kerjanya ialah sebagai usahawan....  Para usahawan sambilan atau tetap tidak boleh terpisah dengan usaha mempromosi untuk melariskan produk masing-masing.

Berniaga di internet sekalipun berniaga di offline...

Baiklah, sedia kita tahu, internet pada hari ini diguna pakai oleh ramai orang di mana sahaja berada. Kebolehan mengakses internet di hujung jari -  Jom praktikkan dengan hari-hari kongsikan info tentang tawaran dengan menggunakan blog mahupun web.

Ok, hari ini nak ajak anda untuk ada blog sendiri.. @ boleh juga ada web sendiri untuk sebarkan lagi produk mahupun servis. Kos tawaran jimat...modal RM80 aje!

Untuk anda yang nak ada domain sendiri... (domain berbayar) pun boleh........ada tawaran mudah.. Berhubung dengan saya!